dimecres, 27 de març del 2019

Un milió de likes

L'altre día les clases de 6è i 5è vam anar als Maristes a veure una obra de teatre titulada "Un milió de likes". Anava sobre dues noies amb opinions diferents sobre les xarxes socials, en concret l'instagram. Les noies es deien Clàudia i Susana. La Susana, en concret, feia servir les xarxes socials per guanyar seguidors i ser reconeguda i en canvi la Clàudia el feia servir per comunicar-se amb els seus amics i familiars. Per culpa d'àixò la seva amistat es posa en perill perquè queden per apuntar-se en el concurs del barri però la Susana decideix deixar-ho de banda per poder competir en un concurs de la televisió anomenat Un milió de likes.

A mi m'agraden alguns influencers però no crec que només per penjar quatre videos al Youtube o a la xarxa que sigui hagin de guanyar tants diners. Jo crec que els influencer no haurien de ser tan reconeguts perquè l'únic que saben fer és jugar a videojocs o cantar cançons que a vegades ni ells han escrit, La xarxa on hi ha més influencers és Youtube peró molts són per jugar a jocs qu estan de moda i molta gent els mira per saber com es juga o per saber que hi haurà de nou en una actualització un mes abans de que surti.

A mi m'agrada un influencer anomenat Auronplay que fa videos fent bromes telefòniques o reaccionant a videos d'altra gent. Jo ric molt quan miro els seus videos i és la raó principal per la que miro els seus videos.

Imatge relacionada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada